Sjuksköterskor till Akutavdelningen & Mobila teamet i K-hamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Akutkliniken är en drivande/ledande del av utvecklingen mot en ny, modern sjukvård med flera nya verksamheter. Akutkliniken bedriver verksamhet i både Karlskrona och Karlshamn.
Akutavdelningen i Karlshamn bedriver akut, planerad och mobil verksamhet under samma tak och vår avdelning är inte lik någon annan.
Akutavdelningen består av en bedömningsdel/mottagningsdel dit patienter kommer via ambulans, bedömningsbil eller med remiss från mottagning eller vårdcentral. Vi har sex vårdplatser där patienter med övervakningsbehov kan läggas in för observation och vi har ett mobilt team.
Sjuksköterskan i mobila teamet utför behandling i hemmet vilket innebär att patienten sätts i centrum och får möjlighet att förkorta sin sjukhusvistelse.
Mobila teamet skapar möjligheter för patienter att i vissa fall kunna välja att behandlas på sjukhuset eller att fortsätta sin behandling i hemmet. Detta innebär att vi arbetar personcentrerat och utgår från patientens bästa i varje situation.
Individuella verksamhetsbaserade scheman med möjlighet att jobba mer helg och natt för den som önskar få ner sin arbetstid.

Vår värdegrund Engagemang – Samarbete och Kvalité är vår ledstjärna i alla sammanhang.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker fortlöpande.
 • Antal platser: 3

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på Akutavdelningen får du mycket varierande och stimulerande arbetsuppgifter där du kommer ges möjlighet att växa in i din yrkesroll. Dina arbetsuppgifter kommer på sikt vara mycket skiftande med avdelningsarbete/observationsdel, mottagningsarbete och mobila teamet. Du ges möjlighet att utvecklas i din egen takt eftersom vi även när det gäller vår personal har ett personcentrerat tänk där vi utgår från individen.
Du kommer få en introduktion i varje del på avdelningen av erfaren personal utefter vårt introduktionsprogram.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska och som har ett stort intresse för akutsjukvård gällande medicin, thorax och infektion. Har du några års erfarenhet som sjuksköterska är det meriterande.
Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga och att du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vi värdesätter att du är positiv och att du har ett ödmjukt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Ett gott bemötande mot patienter, anhöriga och kollegor ser du som en självklarhet.
Vi anställer löpande så vänta inte med din ansökan.

Upplysningar

 • Eva Åsheden
  Avdelningschef
  0454-73 20 93
 • Annica Olsson
  Repr Vårdförbundet
  0454-73 23 50
 • Camilla Sandgren
  Repr Vårdförbundet
  0454-73 23 50

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-31.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24