Semestervikariat servicepersonal till Vårdnära servicetjänster, Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Landstingsservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Anställningsform

  • Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Antal platser: 4

Arbetsuppgifter

Inom Resursenheten jobbar servicepersonal med vårdnära servicetjänster som innebär att utföra olika servicetjänster på flera vårdavdelningar.

I tjänsten som servicepersonal inom vårdnära servicetjänster kommer du främst att arbeta med vårdavdelningarnas städ. I tjänsten ingår också att göra beställningar.

Den dagliga städningen på en vårdavdelning innebär städning i patientsalar och toaletter, korridorer, matsal, kontor och andra ytor som tillhör de olika avdelningarna.

Arbetet är förlagt med både kväll- och helgtjänstgöring.

Vi söker nu semestervikarier till vårdnära servicetjänster i Karlshamn.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten har du en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.

Vi söker dig som har känsla för service, god samarbetsförmåga och är noggrann. Du ska vara ansvarstagande, flexibel och gilla utmaningar. Din sociala förmåga och trevliga attityd kommer att vara uppskattad på arbetsplatsen.

Vi ser gärna att du som söker har körkort.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

  • Jenny Sandelius
    Avdelningschef
    0455-73 29 40

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-31.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24