Distriktssköterska/Sjuksköterska till Samaritens vårdcentral i Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Varaktighet: 6 månader eller längre
 • Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.
 • Tidsbegränsat till: 2018-08-31
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med oss på vårdcentralen arbeta med att lösa uppdraget som Hälsovalet har gett oss. I detta ingår för din del bland annat att göra medicinska bedömningar i vår mottagning för akuta obokade besök, att omhänderta akut sjuka patienter såsom hjärtpatienter, akuta bukar, sårskador samt patienter med frakturmisstanke, telefonrådgivning samt övrigt mottagningsarbete. Arbetet på jourcentralenen innebär vanligtvis tjänstgöring en kväll per vecka samt var femte helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska alternativt legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av telefonrådgivning, mottagningsarbete samt vana att göra medicinska bedömningar av akut sjuka patienter.

Du har en positiv personlighet, ett starkt engagemang med patienten i fokus och en god samarbetsförmåga, för du är en viktig del i helheten där vi tillsammans utvecklar ett väl fungerande team.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna.

Upplysningar

 • Eva Borg Börjesson
  Avdelningschef
  0454-732740

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-11.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24