Administrativ assistent till centralkassan

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Landstingsservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Tjänsten som administrativ assistent är placerad i centralkassan och avdelningen är organisatoriskt placerad inom Landstingsservice. Vi finns i centralhallen i Karlskrona och Karlshamn.

Utgångsort är Karlskrona, tjänstgöring i Karlshamn kan förekomma

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tjänst 1 snarast Tjänst 2 enligt ö.k, dock senast 180501
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Att arbeta i centralkassan innebär i första hand att ta betalt av de patienter som har bokade mottagningstider och att göra tillhörande registreringar i landstingets patientadministrativa system. I ditt arbete ingår också ekonomisk redovisning och utfärdande av frikort. Du kommer att komma i kontakt och arbeta i flera av landstingets IT-system. I centralkassans arbete ingår också att lämna information till besökande om fritt vårdval, vårdgaranti, landstingets regelverk i patientavgifter och sjukresor. Att arbeta i centralkassan innebär att du är landstingets ”ansikte utåt” och kräver stor servicekänsla.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten har du en avslutad gymnasieutbildning med inriktning ekonomi eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av likvärdigt arbete är meriterande. Att arbeta i centralkassan innebär att du är vårt ”ansikte utåt” varför vi fäster stor vikt vid din servicekänsla.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarskänsla. Det är också viktigt att du klarar stressade situationer och att du har ett personligt och professionellt bemötande och lösningsfokuserat arbetssätt. Du ska ha lätt för att kommunicera och vara duktig på att uttrycka dig i svenska tal och skrift samt engelska tal.

I din ansökan vill vi att du beskriver vad du har arbetet med och hur du uppfyller ovanstående kvalifikationer.
Körkort B

Upplysningar

 • Sara Sundelin
  Avd chef Kundtjänst
  0455-73 67 07
 • Ann Samuelsson
  Vision
  0455-73 66 82

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-18.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24