Två psykologer till Mödra- och barnhälsovården BUP Blekinge

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

MHV/BHV-psykologerna arbetar i nära samarbete med mödra- och barnhälsovården och har ett hälsofrämjande och förebyggande uppdrag. I Blekinge tillhör Mödra- och barnhälsovårdspsykologerna organisatoriskt Barn- och ungdomspsykiatrin och servar 5 kommuner.

Vår Spädbarnsverksamhet som finns inom BUP jobbar med framför allt med anknytningsarbete med späda barn och deras föräldrar.

Inom MHV/BHV-psykologverksamheten i Blekinge finns för närvarande 4 psykologtjänster. Under våren går två av våra erfarna psykologer i pension, en i Öst och en i Väst. Nu söker vi dig som tycker att det verkar spännande och utmanande att arbeta i en verksamhet med olika professioner där vi alla har ett stort engagemang för blivande föräldrar, små barn och deras familjer.

Som medarbetare hos oss kommer du att få möjlighet till kontinuerligt lärande och utveckling inom uppdraget. Handledning i ditt arbete är för oss en självklarhet.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Placering i Karlskrona och Karlshamn.
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter MHV/BHV-psykolog: Förebyggande och hälsofrämjande arbete inom Mödra-och Barnhälsovården genom stöd/rådgivning, bedömning och korttids/ behandlingsinsatser till blivande föräldrar samt föräldrar och barn upp till 6 år.
Konsultation/handledning och fortbildning till barnmorskor/MHV och BHV-sjuksköterskor samt medverkan i metodutvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Leg. Psykolog.
Erfarenhet av psykologarbete vid Mödra-och barnhälsovård och angränsande verksamheter är meriterande.
Utbildning i Havandeskapspsykologi, konsultationsmetodik, utvecklingsbedömning, samspelsbehandling och korttidsterapi är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras

Upplysningar

 • Lars Persson
  Avdelningschef
  0454-73 28 87
  0734-47 16 47
 • Katarina Granroth
  Avdelningschef, BUP mott. Karlskrona & Ronneby
  0734-47 16 62
 • Kerstin Kruber
  MHV/BHV psykolog Karlshamn
  0454-73 29 00
 • Linn Liljegren
  MHV/BHV psykolog Karlskrona
  0455-73 58 25

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-31.

Vid tillsättning av tjänst inom barn- och ungdomspsykiatrin kommer vi att kräva utdrag ur belastnings- och misstankeregistret. Detta kan erhållas från Polismyndigheten.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24