Sjuksköterska till PIVA/PAKA

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Länsgemensam psykiatri har hela Blekinge som sitt upptagningsområde med drygt 150 000 invånare. Vi försöker skapa en modern specialistpsykiatrisk vård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Blekingepsykiatrin är välfungerande och bemannad med erfarna och välutbildade medarbetare. Vi arbetar för att skapa en god arbetsmiljö. Vi erbjuder dig kontinuerlig teamhandledning och god möjlighet till kompetensutveckling. Helhetstänkande, mångfald i metoder och relationellt perspektiv är hörnstenar i verksamheten.

Psykiatriska akutvårdsavdelningen samt intensivvårdsavdelningen i Blekinge har hela Blekinge län som sitt upptagningsområde och har ansvar för den akuta, specialiserade psykiatriska hälso- och sjukvården för den vuxna befolkningen. Vi finns i Karlskrona, där vi har mottagning och vårdavdelningar. PAKA, psykiatriska akutvårdsavdelningen är en avdelning med 6 vårdplatser, PIVA, psykiatrisk intensivvårdsavdelningen har 4 vårdplatser. Personalen tjänstgör på bägge avdelningarna.
Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

• Arbetet innebär både mottagningsarbete, avdelningsarbete och telefonrådgivning där både provtagning och medicinutdelning ingår. Samtal där kontakten med patienten såväl som med närstående är en viktig del i arbetet. Vi lägger stor vikt vid ett tydligt nätverksarbete samt individuella kontakter.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska, vidareutbildning inom psykiatri är meriterande. Erfarenhet av akutpsykiatrisk vård är önskvärt.
Den person vi söker har en hög förmåga att kunna arbeta självständigt men lika gärna i grupp.
Du ska ha en positiv syn på tillvaron samt en hög grad av flexibilitet och självinsikt. Eftersom arbetet kan vara är både psykiskt som fysiskt påfrestande är det viktigt att du har en själslig såväl som kroppslig mognad.
Stor vikt läggs vid personligt lämplighet.
Körkort är en fördel då arbetet kan innebära vissa transporter.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-31.

Provanställning kan tillämpas.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24