Sjukgymnast/fysioterapeut till Habiliteringen Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Är du utbildad fysioterapeut/sjukgymnast och vill göra en positiv skillnad för människor med funktionsnedsättning? Då kanske du är vår nya kollega! Vi söker nu två fysioterapeuter/sjukgymnastkollegor till habiliteringen i Karlshamn, en till vårt vuxenteam och en till vårt barnteam.

Habiliteringen erbjuder insatser till personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar som utvecklingsstörning, rörelsehinder eller diagnos inom autism.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete som sjukgymnast i tvärprofessionella team med medicinsk, pedagogisk och psykosocial kompetens. Inom ramen för din anställning har du också möjlighet att vara med i utvecklings- och förändringsarbete. Vi erbjuder dig dessutom kontinuerlig handledning och regelbundna yrkesträffar. Habiliteringen finns representerad med en avdelning i Karlshamn och en i Karlskrona. Du kommer att arbeta i ett team på avdelningen i Karlshamn.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss kommer du att arbeta med personer som har en medfödd eller tidigt förvärvad funktionsnedsättning. I dina arbetsuppgifter ingår att öka personens förmåga till aktivitet och delaktighet utifrån personens egen förmåga. Du kommer att delta i utrednings-och behandlingsarbete, bedömningar, rådgivning, stödinsatser samt utprovning och uppföljning av vissa hjälpmedel. Vi söker en sjukgymnast/fysioterapeut som utöver behandlingsarbetet också vill arbeta i utredningsteam tillsammans med psykolog, läkare och pedagog.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har erfarenhet av teamarbete, habilitering och/eller av arbete med personer med funktionsnedsättning.
Som person är du bra på att planera och strukturera ditt arbete. Vi ser gärna att du har en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Sofia Olsson
  Sjukgymnast Habiliteringen
  0455-73 43 86
 • Malin Åkergård
  Avdelningschef Habiliteringen Karlshamn
  0454-73 21 65
 • Linda Svensson
  Avdelningschef Habiliteringen Karlskrona
  0455-73 43 92

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-02-28.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24