Medicinsk sekreterare tillsvidare på Brunnsgårdens VC

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser.

Brunnsgården vårdcentral ligger i centrala Karlshamn och är en av de landstingsägda vårdcentraler som ingår i Hälsoval Blekinge. Vi har ca 11 600 listade patienter och cirka 40 medarbetare.

En av våra duktiga medarbetare ska sluta och vi behöver en ny medicinsk sekreterare.

Välkommen till vårt vackra län, med närhet till kust och hav!

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell och differentierad lönesättning så du bör ange löneanspråk i din ansökan.
 • Varaktighet: Tillsvidare
 • Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Du får arbeta i ett trevligt gäng med självständiga arbetsuppgifter. Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter såsom reception, utskrift av journaler, intyg, remisser och brev efter diktat. I arbetsuppgifterna ingår även posthantering och telefonkontakter med patienter, andra vårdgivare med mera. Hos oss är din insats är en viktig del i vårdprocessen.

Kvalifikationer

Du har avslutat din utbildning som medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare. Du har goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi och god datorvana.

Erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare är meriterande. Noggrannhet och serviceinriktad är egenskaper som vi värdesätter. Du har också lätt för att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt och inte är rädd för att ta egna initiativ.

Erfarenhet av Systeam Cross vårdsystem är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna.

Upplysningar

 • Peter Stålhandske
  Avdelningschef
  0454-73 26 93
 • Carina Svensson
  Facklig företrädare Vision
  0454-733081

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-14.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24