Skötare till Resursen inom Länsgemensam psykiatri

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Länsgemensam psykiatri har hela Blekinge som sitt upptagningsområde med drygt 150 000 invånare. Vi fortsätter att skapa en modern specialistpsykiatrisk vård där lagarbete och personcentrerat förhållningssätt står i centrum. Blekingepsykiatrin är välfungerande och bemannad med erfarna och välutbildade medarbetare. Vill du bli en av dem?
Blekingepsykiatrins Resursenhet har hela Blekinge som sitt upptagningsområde, med fem vårdavdelningar fördelat i Karlskrona och Karlshamn. På grund av att medarbetare går i pension och behovet är stort behöver vi fylla på arbetslaget med kompetenta medarbetare. Vi söker två skötare, en för tillsvidare anställning samt en för vikariat med chans till tillsvidare i Resursen.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas, i resursen har du alltid ett bastillägg på 2 500 kr i månaden.
 • Varaktighet: Tillsvidare
 • Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter inom psykiatrins akut- och intensivvård, avdelningsarbete på psykiatrisk allvårdsavdelning samt inom BUP. Kontakter med patienten såväl som med närstående är en viktig del i arbetet. Arbetet i Resursen innebär stor möjlighet till flexibilitet för såväl arbetstagaren som arbetsgivaren. Du arbetar efter ett Schema som du själv får lägga där treskift är en förutsättning. Därefter görs byten efter arbetsgivaren behov och dina möjligheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig med förmåga att arbeta självständigt, men lika gärna i grupp. Du ska ha god självkännedom, vara noggrann och trygg samt ha ett reflekterande förhållningssätt. Då arbetet har flera inslag av utvecklig är det positiv om du har lätt till nytänkande samt ser möjligheter i såväl olika kompetenser som personligheter. Då arbetet kan vara krävande är en god hälsa en förutsättning. Skötarutbildning 80 poäng YH i psykiatri eller annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Önskvärt med erfarenhet av liknande arbete. Körkort B är ett krav – dock ej tillgång till egen bil. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Karin Månsson
  Avdelningschef
  0455-73 60 22
  E-post: Karin Månsson
 • Fredrik Gottfridsson
  Administrativ assistent
  0455-73 58 98
  E-post: Fredrik Gottfridsson
 • Marita Johansson
  Kommunal
  0455-73 10 40

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-21.

En tillsvidaretjänst samt ett vikariat på tre månader med chans till tillsvidare.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24