Teknisk instruktör till arbetsterapin i Karlshamn respektive Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Rehabiliteringskliniken organiserar Blekingesjukhusets strokeenheter, specialist- och smärtrehabilitering och finns både i Karlshamn och Karlskrona. Vi ger länets invånare tillgång till specialiserad rehabiliteringsverksamhet inom
både sluten- och öppenvård på båda orterna. Hos oss på rehabiliteringskliniken arbetar du i en dynamisk miljö nära till kollegor för handledning, råd och stöd.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid / deltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas
 • Tillträde: Enligt överenskommelse Urval sker löpande
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Ditt arbete som teknisk instruktör innefattar att organisera, planera och genomföra patientbehandling i aktivitet, främst trä och metall. Du har ett nära samarbete med patientansvarig arbetsterapeut, men arbetar självständigt utifrån patientens individuella mål och behandlingsbehov. Du instruerar, handleder och möjliggör så att patienterna kan träna i aktiviteterna trä och metall utifrån sina rehabiliteringsmål. I arbetet ingår även ansvar för lokaler, inköp av material samt skötsel och underhåll av utrustning likaså journalföring via dator.

Tjänsten är delad och innebär placering på Blekingesjukhusets två orter; arbetsterapiavdelningarna i Karlshamn respektive Karlskrona. Du får en varierad arbetsmiljö och möjlighet att arbeta tillsammans med flera kompetenta kollegor.

Kvalifikationer

Du har stort praktiskt kunnande och erfarenhet av trä- och metallslöjdsarbeten. Du kan också vara utbildad hantverkspedagog eller lärare i trä- och metallslöjd. Det är viktigt att du har ett gott bemötande och ett pedagogisk tillvägagångssätt i dina möten och med dina instruktioner, muntligt såväl som skriftligt. Vi ser gärna att du som person är strukturerad, kreativ och inspirerande. Vårdkunskap eller erfarenhet från vård eller omsorg är önskvärd, men inget krav. Vi värdesätter att du kan identifiera dig med landstingets värdeord; engagemang, kvalitet och samarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Ann-Sofie Holgersson
  Avdelningschef arbetsterapin Karlshamn
  0454-73 24 94
  E-post: Ann-Sofie Holgersson
 • Mona Rantamäki Olsson
  Avdelningschef arbetsterapin Karlskrona
  0455-73 49 82
  E-post: Mona Rantamäki Olsson

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-07.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24