Sjuksköterska till avdelning 45/MOA i Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Avdelning 45/Moa söker nu 2 st. tillsvidareanställd sjuksköterskor!
Som sjuksköterska deltar du aktivt i all omvårdnad kring patienten, både allmän och specifik vård.
Avdelning 45/MOA består av 2 delar á 12 vårdplatser.
En intagningsenhet, MOA med ett högt tempo och ett brett spektra av diagnoser.
En vårdavdelning där specialiteterna är hematologi samt gastroenterologi som avdelningen har ett länsövergripande ansvar för. Personalen altinerar mellan enheterna.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Camilla Andersson
  Avdelningschef
  0455-73 74 55
  E-post: Camilla Andersson
 • Kent Åkerström
  Vårdförbundet
  0455-734805

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-26.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24