Utbildningsansställning för sjuksköterska med inriktning Distrikt Samaritens vårdcentral

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.
Samaritens vårdcentral i Karlshamn är en av de landstingsägda vårdcentralerna som ingår i Hälsoval Blekinge. Vi har cirka 14 800 listade patienter och vi är cirka 50 medarbetare såsom allmänläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykiatrisjuksköterska, undersköterskor, sjukgymnaster, medicinska sekreterare, receptionist samt arbetsterapeut.
Vårdcentralen är miljöcertifierad.

Samaritens vårdcentral är sedan den 1 augusti 2017 en utbildningsvårdcentral för distriktsläkare.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Varaktighet: Tillsvidare
 • Tillträde: Tillträde som specialistsjuksköterska sker efter avslutad godkänd utbildning.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Landstinget Blekinge satsar på utbildningsanställningar med akademisk specialisttjänstgöring för sjuksköterskor med syfte att höja kompetensen inom prioriterade områden för bättre omhändertagande av våra patienter.
Du anställs i en tillsvidareanställning på heltid som sjuksköterska. Utbildningsanställning pågår under studietiden, och du har månadslön som sjuksköterska under tiden. Du har rätt till avtalsenlig semester och lön i enlighet med gällande kollektiv avtal.
Efter avslutad godkänd utbildning placeras du på Samaritens vårdcentral.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad och som söker och blir antagen till specialistsjuksköterskeprogram med inriktning Distriktssköterska med start höstterminen 2018.

Observera att sista ansökningstiden för universitetsstudier är den 2018-03-15.

Du har en drivkraft att arbeta med utveckling och förbättring och ser det som en utmaning att göra din specialistutbildning i nära koppling till verksamheten du kommer att arbeta i. Som person har du förmågan att se helheten, vill arbeta tvärprofessionellt och har god arbetsförmåga. det är mediterande om du har några års klinisk erfarenhet som sjuksköterska. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Eva Borg Börjesson
  Avdelningschef
  0454-732740
 • Du når våra fackliga representanter via vår växel

  0455-731000

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-31.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24