Diabetessjuksköterska till Trossö vårdcentral

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Trossö vårdcentral är en av de landstingsägda vårdcentralerna som ingår i Hälsoval Blekinge. På vårdcentralen är vi cirka 25 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Hos oss finns ca 9000 listade patienter i olika åldrar. Vi har specialistsjuksköterskemottagningar inom astma/KOL/rökavvänjning, diabetes, livsstil, sår, vaccination, äldre och barnhälsovård. Vårdcentralen är miljöcertifierad. Trossö vårdcentral står inför en större förändring då vi ha påbörjat processen med nya lokaler.

Du kan läsa mer om oss och vår vårdcentral på www.1177.se (Sök under Hitta vård och välj vårdcentral Trossö.)

Vårdcentralen ligger centralt i Karlskrona med nära anslutning till buss och tåg för bra pendlingsmöjligheter.

Vi söker sjuksköterska, distriktssköterska eller annan specialistsjuksköterska. Har du erfarenhet av att självständigt arbeta med diabetespatienter är det meriterande. Kanske är du en av dem som blir vår nya medarbetare på Trossö vårdcentral?

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Brinner du för Primärvård? Då är du varmt välkommen till vårt härliga gäng.

Du kommer att få vara delaktig i utformandet av diabetsverksamheten tillsammans med vår diabetessjuksköterska och läkare. I rollen ingår egna patientbesök och telefonrådgivning vilket innebär självständigt arbete och stort egenansvar. Som medarbetare på vårdcentralen möter du allt från små barn till våra äldre medborgare. Här förekommer arbetsuppgifter såsom mottagningsarbete, medicinska bedömningar, telefonrådgivning, omläggningar, triagering med mera. Vidare kommer du vara en viktig medarbetare i utvecklingen av nya Trossö vårdcentral.

Här blir du en del av ett härligt team av sjuksköterskor, distriktssköterskor och äldresjuksköterskor. Vi är ca 10 kollegor som samarbetar och utbyter erfarenheter och kunskaper.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska, distriktssköterska, eller annan specialistsjuksköterska. Har du förskrivningsrätt är det meriterande och erfarenhet av diabetesvård samt erfarenhet av mottagningsarbete är önskvärt.

Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga, initiativförmåga och är stresstålig. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Upplysningar

 • Laila Gustafsson
  Avdelningschef

  0734-471325
 • Catharina Granqvist
  Vårdförbundet
  0455-73 57 41

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-17.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24