Sjuksköterska till Medicinmottagningen i Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Medicinkliniken ger Blekinges invånare tillgång till specialiserad vård inom det invärtesmedicinska området och bedriver verksamhet både i Karlshamn och Karlskrona. Kliniken består av fyra vårdavdelningar, två mottagningar med flera sektioner, två dialysavdelningar samt patientadministration.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du kommer arbeta 50 % på AK- mottagningen och 50 % på neurologmottagningen. Du kommer att få vara delaktig i utformandet av verksamheten. Tjänsten innehåller egna patientbesök, telefon rådgivning, dagvård, doseringsansvar av blodförtunnade läkemedel, konsulter på vårdavdelningar Arbetsuppgifterna innebär mycket självständigt arbete och stort egenansvar.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, det är önskvärt att du har erfarenhet av mottagningsarbete och har data- och telefonvana. Att du tidigare har arbetat med System Cross ser vi som positivt. Som person är du självgående, noggrann, trygg och har en god samarbetsförmåga. Flexibel och serviceinriktad är också viktiga egenskaper för tjänsten. Din personliga lämplighet och sociala kompetens värderas högt.

Upplysningar

 • Carita Johansson
  Avdelningschef
  0455-734068
 • Christine Johansson
  Vårdförbundet
  0455-734705

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-14.

Tack för att du ansöker via länken i denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24