Undersköterska till medicinavelning 57

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Varaktighet: 6 månader eller längre
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
 • Tidsbegränsat till: 2018-08-31
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi behöver nu förstärka medicinavdelning 57, BLS Karlskrona, med en undersköterska. Avdelningen har 23 vårdplatser med inriktning lungmedicin, palliativmedicin, njure och diabetes. Det finns goda möjligheter att utvecklas inom de olika specialiteterna. Det finns även en dagvårdsavdelning och ett palliativt team kopplat till avdelningen.

Avdelningen jobbar kontinuerligt med förändrings- och utvecklingsarbete där du har möjligheter att delta.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska, gärna med några års erfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt erfarenhet ifrån slutenvården.

Upplysningar

 • Thomas Johnsson
  Avdelningschef
  0455-734794
 • Elin Mämmi
  Kommunal
  0455-734800

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-21.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24