Sjuksköterskor till Beroendeenheten

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Beroendeenheten är en del av Länsgemensam psykiatri som har hela Blekinge som sitt upptagningsområde, med drygt 154 000 invånare. Beroendeenheten består i nuläget av en slutenvårdsavdelning med åtta vårdplatser och två mottagningar en i Karlskrona och en i Karlshamn. Vi vill fortsätta att skapa en modern beroendevård där lagarbete och personcentrerad vård står i centrum. Det finns en tydlig målsättning i Blekinge: vi vill bli riktigt bra på beroendevård – vill Du vara med? Nu utökar och breddar vårt uppdrag. Detta gör att vi behöver fler sjuksköterskor som har särskild kompetens och/eller ett stort intresse för just vår målgrupp inom Beroendevård.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas
 • Tillträde: Snarast, eller enligt överenskommelse
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Vi på Beroenedeenheten har fått ett utökat uppdrag som innebär förändringar i såväl vårt arbetssätt som vårt behov. Som sjuksköterska hos oss kommer du att ingå i ett team som skall utveckla vår mottagning samt vårdavdelning inom beroendevården. Det innebär att du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en beroendeavdelning eller mottagning - samt är en viktig del i ett utmanande utvecklingsarbete. Vi erbjuder dig ett jobb som sjuksköterska där du verkligen får vara med och påverka, utveckla och utvecklas.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med ett stort intresse för beroendevård. Du som söker har förmågan att arbeta självständigt, men lika gärna i grupp. Du ska ha god självkännedom, vara noggrann och trygg samt ha ett reflekterande förhållningssätt. Då arbetet har flera inslag av utvecklig är det positiv om du har lätt till nytänkande samt ser möjligheter i såväl olika kompetenser som personligheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Karin Månsson
  Avdelningschef
  0455-73 60 22
  E-post: Karin Månsson
 • Nils-Olof Petersson
  Tf. Avdelningschef Beroendeavdelningen
  0455-73 58 97
  E-post: Nils-Olof Petersson
 • Tommy Elmgren
  Vårdförbundet
  0455-73 10 45
  E-post: Tommy Elmgren

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-28.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24