Medicinsk sekreterare till Habiliteringen i Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Habiliteringen erbjuder insatser till personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar som utvecklingsstörning, rörelsehinder eller diagnos inom autism. Habiliteringen finns representerad med en avdelning i Karlshamn och en i Karlskrona. På habiliteringen i Karlskrona finns två barnteam, ett vuxenteam och ett utredningsteam där två sekreterare är en del av teamen.

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och varierande arbete tillsammans med engagerade medarbetare i olika professioner, såsom arbetsterapeut, sjukgymnast, psykolog, kurator, specialpedagog, logoped, sjuksköterska, dietist och läkare. Som medarbetare hos oss kommer du att få möjlighet till kontinuerligt lärande och utveckling.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Medicinsk sekreterare har en viktig funktion i kontakten med patienter och är verksamhetens ansikte utåt. Utöver medicinsk dokumentation ingår receptionsarbete och sedvanliga sekreteraruppgifter såsom kallelser, bokningar, registreringar, statistik och remisshantering i arbetsuppgifterna. Som medicinsk sekreterare på habiliteringen är du en naturlig del i arbetet runt patienterna.

Viss del av tjänsten kan innebära att vara ett administrativt chefsstöd samt att bistå i administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Läkarsekreterar- eller medicinsk sekreterarexamen.

Du ska vara utbildad läkarsekreterare/medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. KY/YH- och kodningsutbildning samt erfarenhet som systemförvaltare är meriterande. Du som söker skall ha lätt att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt. Meriterande är kunskaper i vårdadministrativa systemet NCS cross.
Som person är du bra på att planera och strukturera ditt arbete. Vi ser gärna att du har en god samarbetsförmåga, är positiv, självständig, flexibel och serviceinriktad.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Körkort erfordras.

Upplysningar

 • Karina Palm
  Medicinsk sekreterare
  0455-73 44 14
 • Therese Magnusson
  Verksamhetschef Habiliteringen
  0455-73 21 74

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-14.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24