Specialistpsykolog till minnesenheten i Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Nu inrättar vi specialistpsykologtjänster i Blekinge och vi söker specialistpsykolog inom neuropsykologi till vårt utredningsteam på minnesenheten i Blekinge.
Blekinge är Sveriges till ytan näst minsta län med cirka 150 000 invånare.
Minnesenheten ligger i Karlskrona och har filial i Karlshamn.

Minnesenheten ansvarar för utredning av demenssjukdomar på specialistnivå och är organiserad inom länsgemensam psykiatri. Inom enheten arbetar cirka ett 10-tal personer med olika professioner.
Utöver utredningsteamet finns också ett mobilt team som bistår primärvård och kommun gällande patienter när det behövs mer omvårdnadsbaserad konsultation.

Psykiatrin i Blekinge är mån om att skapa en attraktiv arbetsplats. Kliniken erbjuder goda möjligheter till kontinuerligt lärande och utveckling i form av till exempel utbildning, handledning och kollegialt nätverk.

Det finns möjlighet att anpassa tjänsten så att viss arbetstid utförs på distans.


Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett utredningsteam. Arbetet består huvudsakligen av neuropsykologiskt utredningsarbete av personer med misstänkt demenssjukdom som underlag för diagnostik och rådgivning till patienter, närstående och personal.

Du kommer att bidra med psykologisk kunskap inom utredningsteamet, delta i utvecklingsarbete inom ditt specialistområde samt genomföra utbildnings- och informationsinsatser. Handledning av PTP-psykologer ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med specialistutbildning inom neuropsykologi.
Även du som är legitimerad psykolog och har intresse av att utbilda dig inom neuropsykologi är välkommen att söka tjänsten.

I övrigt krävs ett engagemang, en god samverkansförmåga och att kunna dela med dig av kunskap och information till kollegor. Körkort är önskvärt.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Christina Wieslander
  Avdelningschef
  0455-73 59 83
  0734-471644
  E-post: Christina Wieslander
 • Mari Söderström
  Verksamhetschef
  0455-73 60 20
  0734-47 16 15
  E-post: Mari Söderström
 • Magnus Thern
  Psykolog/Psykoterapeut
  0455-73 59 28

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-28.

Rekrytering sker löpande.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24