Utbildningsanställning för sjuksköterska med inriktning distrikt Sölvesborg vårdcentral

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Sölvesborgs vårdcentral är en av de landstingsägda vårdcentralerna som ingå i Hälsoval Blekinge. På vårdcentralen är det cirka 40 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans, med t ex diabetesmottagning, astma/kol mottagning, barnhälsovård, sjukgymnastik och äldrevårdsmottagning. Hos oss finns cirka 11 000 listade patienter i olika åldrar. Vårdcentralen ligger i nära anslutning till buss och tåg för bra pendlingsmöjligheter. Vi är en miljöcertifierad vårdcentral.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde som specialistsjuksköterska sker efter avslutad godkänd utbildning.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Landstinget Blekinge satsar på utbildningsanställningar med akademisk specialistutbildning för sjuksköterskor med syfte att ytterligare höja kompetensen inom prioriterade områden för bättre omhändertagande av våra patienter.

Du anställs i en tillsvidareanställning på heltid som sjuksköterska. Utbildningsanställningen pågår under studietiden, och du har månadslön som sjuksköterska under tiden. Du har rätt till avtalsenlig semester och lön i enlighet med gällande kollektiv avtal.

Efter avslutad och godkänd utbildning placeras du på Sölvesborgs vårdcentral.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad och som söker och blir antagen till specialistsjuksköterskeprogrammet med inriktning Distriktssköterska med start höstterminen 2018.

Observara att sista ansökningsdatum för universitetsstudier är den 2018-03-15. sjuksköterskor sam antas till utbildningen i närområdet prioriteras till denna anställning.

Du har drivkraft att arbeta med utveckling och förbättringar och ser det som en utmaning att göra din specialistutbildning i nära koppling till den verksamhet du kommer att arbeta i. Som person har du förmågan att se helheten, vill arbeta tvärprofessionellt och har god samarbetsförmåga. Det är en merit att du har några års erfarenhet som sjuksköterska.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Efter avslutad godkänd utbildning placeras du på Sölvesborg vårdcentral.

Upplysningar

 • Agneta Sjöstrand
  Primärvårdschef
  0456-731180
  0734-471590

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-31.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24