Sjuksköterskor natt till Geriatrisk avdelning 36

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Avdelningen har 20 vårdplatser, 12 med inriktning på ortopedi, framför allt höftfrakturer, och 8 med medicinsk inriktning. Grundbemanning på natten är 3 sjuksköterskor. Önskeschema tillämpas.

Med hög kompetens, moderna hjälpmedel och evidensbaserade metoder formar vi tillsammans en god vård och omvårdnad för denna patientkategori. Utgångspunkten är att utifrån ett helhetsperspektiv se till hela patientens hälsotillstånd och livssituation på ett nytänkande sätt och med nya arbetsmetoder. På avdelningen arbetar vi nära patienten och i team där alla yrkeskategorier ingår för att tillsammans arbeta för patientens bästa.

Sedan september 2015 arbetar vi enligt PULS-konceptet. Ett arbetssätt som arbetar med korta kärnfulla möten med alla yrkeskategorier samlade och mer tid till arbetet nära patienterna. http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DPfrpvNPtxmc&h=TAQHFZ__5

På avdelningen arbetar geriatriker, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster tillsammans i team med patienten i centrum. Tillgång finns till kurator. Som sjuksköterska bidrar du med din yrkesspecifika kompetens till teamet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska och har ett genuint intresse för arbete med de mest sjuka äldre och deras livssituation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att personen vi söker har förmåga att främja god teamsamverkan.

Upplysningar

 • Charlotta Nyström
  Avdelningschef
  0455-73 56 32
  E-post: Charlotta Nyström
 • My Almqvist
  Avdelningschef
  0455-73 56 31

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-02-25.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24