Fysioterapeut/sjukgymnast till Karlskrona rehabcenter

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
 • Varaktighet: Tillsvidare
 • Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut/sjukgymnast i primärvården träffar du patienter i alla åldrar med många olika typer av sjukdomar och besvär. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av självständigt patientarbete med individuella bedömningar och behandlingar som kompletteras med gruppverksamhet och teamarbete. Vanliga arbetsområden är postoperativa tillstånd inom ortopedi, artros, muskuloskeletala smärttillstånd, psykisk ohälsa samt rådgivning och tidsbokning via callback.

Vi arbetar även med gruppbehandling såsom artrosskola enligt BOA, KOL-skola, stresshantering, basal kroppskännedom, medicinsk funktionsträning och intensivträning. Vi bedriver även multimodal rehabilitering. Inom enheten finns tillgång till ultraljudsdiagnostik.

Vår verksamhetsidé bygger på hög tillgänglighet och god patientnöjdhet samt att utifrån ett helhetsperspektiv se till hela patientens hälsotillstånd och livssituation. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt, ta egna initiativ och att du har god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och tycker om att utveckla och förbättra rehabiliteringsområdet tillsammans med enhetens övriga kollegor. Vi förutsätter att du är engagerad och ser möjligheter istället för problem.

Förbättringsarbete ser vi som en naturlig del av det dagliga arbetet. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Erfarenhet från mottagningsverksamhet i primärvården eller motsvarande är meriterande, så även utbildning inom basal kroppskännedom, ortopedisk manuell terapi ex OMT, MDT, OMI. Likaså erfarenhet av teamarbete.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna.

Upplysningar

 • Mats Berggren
  Verksamhetschef

  0734-47 10 63
 • Heléne Öhman
  Leg sjukgymnast
  0455-735528

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-17.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24