Administrativ assistent till centralkassan

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Landstingsservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Tjänsten som administrativ assistent är placerad i centralkassan och avdelningen är organisatoriskt placerad inom Landstingsservice. Vi finns i centralhallen i Karlskrona och Karlshamn.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: 2017-12-01 eller enligt ö.k!
 • Tidsbegränsat till: 2018-09-30
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Att arbeta i centralkassan innebär i första hand att ta betalt av de patienter som har bokade mottagningstider och att göra tillhörande registreringar i landstingets patientadministrativa system. I ditt arbete ingår också ekonomisk redovisning och utfärdande av frikort. Du kommer att komma i kontakt och arbeta i flera av landstingets IT-system. I centralkassans arbete ingår också att lämna information till besökande om fritt vårdval, vårdgaranti, landstingets regelverk i patientavgifter och sjukresor. Att arbeta i centralkassan innebär att du är landstingets ”ansikte utåt” och kräver stor servicekänsla.

Tjänsten är tidsbegränsad med eventuell förlängning om erfordeliga beslut tas.

Utgångsort för tjänsten är Karlskrona, tjänstgöring i Karlshamn kan förekomma. Kvällsmöte 1 gång i månaden ingår.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten har du en avslutad gymnasieutbildning med inriktning ekonomi eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av likvärdigt arbete är meriterande. Att arbeta i centralkassan innebär att du är vårt ”ansikte utåt” varför vi fäster stor vikt vid din servicekänsla.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarskänsla. Det är också viktigt att du klarar stressade situationer och att du har ett personligt och professionellt bemötande och lösningsfokuserat arbetssätt. Du ska ha lätt för att kommunicera och vara duktig på att uttrycka dig i svenska tal och skrift samt engelska tal.

I din ansökan vill vi att du beskriver vad du har arbetet med och hur du uppfyller ovanstående kvalifikationer.
Körkort: B

Upplysningar

 • Sara Sundelin
  Avd chef Kundtjänst
  0455-73 67 07
 • Ann Samuelsson
  Vision
  0455-73 66 82

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-14.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24