Medicinsk sekreterare till Vuxenpsykiatrin Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.


Vuxenpsykiatrin i Karlskrona har Karlskrona kommun som upptagningsområde med ca 60 000 invånare. Kliniken består av öppenvårdsmottagning, slutenvårdsavdelning och mellanvård beläget på Blekingesjukhuset i Karlskrona. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse.

Vi söker medicinsk sekreterare till kliniken med placering på öppenvårdsmottagningen i Karlskrona.
Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och varierande arbete där du inom ramen för din anställning också har möjlighet att vara med i utvecklings- och förändringsarbete. Vi erbjuder dessutom specifika yrkesträffar.

Som medicinsk sekreterarna är du nyckelperson i kontakten med patienter och verksamhetens ansikte utåt. Det är därför viktigt för oss att du är en positiv och serviceinriktad person. Är du dessutom flexibel, har lätt för att samarbeta och är bra på att prioritera är du förmodligen den vi söker!


Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som sekreterare arbetar du primärt mot ett av våra behandlingsteam. Utöver medicinsk dokumentation ingår receptionsarbete och sedvanliga sekreteraruppgifter såsom brev, remisser och intyg i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Läkarsekreterar- eller medicinsk sekreterarexamen.

Du ska vara utbildad läkarsekreterare/medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. Du som söker skall ha lätt att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Carina Söderholm
  Verksamhetschef, Vuxenpsykiatrin östra Blekinge
  0455-73 59 15
  E-post: Carina Söderholm
 • Jonas Lind
  Avdelningschef Mott. Karlskrona
  0455-73 59 73
 • Camilla Rosell
  Vision
  0455-73 59 39

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-30.

Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24