Sjuksköterska till Medicinmottagningen i Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Medicinkliniken ger Blekinges invånare tillgång till specialiserad vård inom det invärtesmedicinska området och bedriver verksamhet både i Karlshamn och Karlskrona. Kliniken består av fyra vårdavdelningar, två mottagningar med flera sektioner, två dialysavdelningar samt patientadministration.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning
 • Tillträde: Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan!
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du kommer arbeta 50% på AK- mottagningen och 50% på neurologmottagningen. Du kommer att få vara delaktig i utformandet av verksamheten. Tjänsten innehåller egna patientbesök, telefonrådgivning, dagvård, doseringsansvar av blodförtunnade läkemedel, konsulter på vårdavdelningar. Arbetsuppgifterna innebär mycket självständigt arbete och stort egenansvar.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, det är önskvärt att du har erfarenhet av mottagningsarbete och har data- och telefonvana. Att du tidigare har arbetat med System Cross ser vi som positivt. Som person är du självgående, noggrann, trygg och har en god samarbetsförmåga. Flexibel och serviceinriktad är också viktiga egenskaper för tjänsten. Din personliga lämplighet värderas högt.

Upplysningar

 • Carita Johansson
  Avdelningschef
  0455-734068
 • Christine Johansson
  Vårdförbundet
  0455-734705

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-14.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24