Semestervikariat vaktmästare till Transport och vaktmästeri, Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Landstingsservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Landstinget Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, kost, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Anställningsform

  • Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

På avdelningarna Transport och vaktmästeri i Karlskrona och Karlshamn arbetar idag ungefär 30 medarbetare fördelade på sjukhusen i Karlshamn och Karlskrona. Verksamheten är inriktad både mot landstingsanställda och patienter och arbetar exempelvis med posthantering, livsmedelshantering, avfallshantering, biltransporter samt trucktransport av diverse gods.

I arbetet som vaktmästare ingår i stora drag att hjälpa och stödja samtliga verksamheter i landstinget i Blekinge inom de områden som Transport och vaktmästeri ansvarar för.

Ensamarbete förekommer i Karlshamn.

Till sommaren 2018 söker Transport och vaktmästeri semestervikarier i både Karlskrona och Karlshamn. Ange i ansökan vilken ort du önskar arbeta i.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för semestervikariat på Transport och vaktmästeri i Karlskrona eller Karlshamn ska du ha gymnasieexamen eller adekvat utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, B-körkort och truckkort. Du behöver kunna arbeta både självständigt och i grupp och som person är du flexibel, stresstålig, ansvarskännande och noggrann i ditt arbetssätt.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av transport-eller vaktmästeriarbete sedan tidigare. Vidare har du en positiv syn på människor och arbete, och tycker liksom vi att det ska vara roligt att gå till jobbet!

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

  • Glenn Ekholm
    Avdelningschef
    0454-73 21 42

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-31.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24