Medicinsk sekreterare till Kirurgkliniken Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Kirurgkliniken på Blekingesjukhuset bedriver en omfattande verksamhet inom kirurgi, urologi, kärlkirurgi, plastikkirurgi och
onkologi. Vi har två slutenvårdsavdelningar i Karlskrona och tre öppenvårdsmottagningar, varav en i Karlshamn. Vi bedriver även verksamhet på röntgen och akuten i Karlskrona samt på operationsavdelningarna i Karlskrona och
Karlshamn. Tillsammans är vi drygt 200 medarbetare.
Se mer av oss på Instagram! https://www.instagram.com/explore/tags/kirurgklinikenblekinge/

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Landstinget Blekinge tillämpar individuell lönesättning
 • Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker en medicinsk sekreterare till ett stimulerande och lärorikt arbete inom vårdadministration på kirurgkliniken i Karlskrona. Tjänsten fördelas med arbete inom både öppenvård och slutenvård. Arbetsuppgifterna är omväxlande med olika typer av administration, DRG-registrering, dokumentation i NCS Cross och övriga stödsystem. Medicinska sekreterare arbetar i team tillsammans med läkare och sjuksköterskor, där vi medicinska sekreterare har en viktig roll som administrativt stöd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har YH-utbildning till medicinsk sekreterare, alternativt läkarsekreterarutbildning. Kodningsutbildning och erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare, är meriterande. Du ska vara positiv, flexibel, serviceinriktad, ha lätt för att samarbeta och inte vara rädd för att ta egna initiativ.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Upplysningar

 • AnnSofie Runesson
  Avdelningschef
  0455-73 44 89
 • Renée Palez
  Vision
  0455-73 45 22

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-28.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24