Specialpedagog till Habiliteringen

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Är du utbildad specialpedagog och vill göra en positiv skillnad för barn och ungdomar med funktionsnedsättning? Då kanske du är vår nya kollega! Vi söker nu en specialpedagog till habiliteringen i Karlshamn.

Habiliteringen erbjuder insatser till personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar som utvecklingsstörning, rörelsehinder eller diagnos inom autism.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete som specialpedagog i tvärprofessionella team med medicinsk, pedagogisk och psykosocial kompetens. Inom ramen för din anställning har du också möjlighet att vara med i utvecklings- och förändringsarbete. Vi erbjuder dig dessutom kontinuerlig handledning och regelbundna yrkesträffar. Habiliteringen finns representerad med en avdelning i Karlshamn och en i Karlskrona. Du kommer att arbeta på avdelningen i Karlshamn.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som specialpedagog hos oss kommer du att arbeta med personer som har en medfödd eller tidigt förvärvad funktionsnedsättning. Du kommer att arbeta med utredningar, bedömningar, rådgivning, specialpedagogiskt stöd. V söker en specialpedagog som vill arbeta i vårt utredningsteam tillsammans med psykolog, läkare och sjukgymnast.

Kvalifikationer

Utbildad specialpedagog. Vi ser gärna att du har erfarenhet av teamarbete, habilitering och/eller av arbete med personer med funktionsnedsättning.
Som person är du bra på att planera och strukturera ditt arbete. Vi ser gärna att du har en god samarbetsförmåga då arbetet, förutom ett nära samarbete i det tvärprofessionella teamet, även innehåller många kontaktytor utanför den egna verksamheten. Du har en god pedagogisk förmåga och det är viktigt för dig att personerna du möter blir sedda och hörda och att deras synpunkter tas tillvara. Körkort är ett krav då arbetet medför resor i tjänsten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Till denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, intervjuer och tillsättning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar

 • Malin Åkergård
  Avdelningschef Habiliteringen Kmn
  0454-73 21 65
 • Linda Svensson
  Avd.chef Habiliteringen Kna
  0455-73 43 92
 • Åsa Glansberg
  Lärarförbundet
  0454-73 21 62

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-23.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24