Operationssjuksköterska till Operation i Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Operationsavdelningen i Karlshamn är en del av Blekingesjukhusets anestesiklinik som även omfattar operationsverksamhet och intensivvård i Karlskrona samt sterilverksamhet och vårdadministration som finns såväl i Karlshamn som i Karlskrona. Vid operationsavdelningen i Karlshamn utförs planerad elektiv kirurgi och avdelningen har prehospital och postoperativ verksamhet. Nämnvärt är att Landstinget Blekinge ligger i topp nationellt sett i mätningar gällande tillgänglighet till operation.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för en operationssjuksköterska vilket innebär ett varierande arbete med höga krav på flexibilitet och initiativförmåga. Din placering är i Karlshamn men tjänstgöring förekommer även i Karlskrona.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård och har några års arbetslivserfarenhet. Du har god förmåga att planera, strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter och du är stresstålig. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar i arbetet och god förmåga att samarbeta med kollegor. Vidare är du intresserad av medicinteknisk utrustning. Det är viktigt att du har god fysik med hänsyn till arbetet på operation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Britt-Marie "Mia" Ericsson
  Avdelningschef
  0454-73 20 44
 • Frida Edvardsson
  Facklig repr Vårdförbundet
  0454-732045

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-11.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24