Undersköterska förlossningen

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.


Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.
På Kvinnokliniken bedrivs verksamhet i länets alla kommuner.

Förlossningen ligger i Karlskrona och vi är cirka 55 anställda. Till förlossningsavdelningen tillhör även den nyligen uppstartade specialistmottagningen för gravida.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Deltid
 • Löneform:
 • Varaktighet: 6 månader eller längre
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
 • Tidsbegränsat till: 2019-08-31
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Undersköterskans arbetsuppgifter på förlossningsavdelningen speglas av att stötta och finnas tillhands för den gravida kvinnan och hennes partner. Arbetet innebär även sedvanliga undersköterskeuppgifter så som materialbeställningar, kontroller /provtagningar och städning etc.

Som undersköterska på förlossningsavdelningen får du ett varierat och stimulerande arbete. Du ingår i ett team tillsammans med barnmorska och läkare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Erfarenhet från arbete på vårdavdelning är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll och har såväl intresse som förmåga att möta människor i olika akuta situationer såväl som planerade. Arbetets karaktär kräver ett flexibelt förhållningssätt och en förmåga att fatta snabba beslut. Du ser vad som behöver göras och agerar därefter med patientens bästa i fokus. Vi ser gärna att du är intresserad av förändringsarbete och att du som person har ett lösningsorienterat synsätt. Det krävs att du är stresstålig och har förmåga att strukturera och prioritera mellan arbetsuppgifter. Du behöver även ha en teamkänsla och vara en relationsbyggare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Mikaela Ericsson
  Avdelningschef Förlossningen
  0455-73 46 41
 • Inger Roth
  Kommunal
  0455-731000

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-14.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24