Sjuksköterska till ortoped/kirurgisk avdelning Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Ortoped/kirurgiska avdelningen tillhör Ortopedkliniken, Blekingesjukhuset. Avdelningen har 22 vårdplatser för planerad vård av ortopediska och kirurgiska patienter. Alla yrkeskategorier arbetar mot samma mål vilket är: En nöjd och välinformerad patient med en effektiv och patientsäker vårdtid. Vi är till för patienten.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell och differentierad lönesättning och du bör därför ange dina löneanspråk i din ansökan.
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterskor såsom preoperativ och postoperativ vård. Det är viktigt att kunna stötta och motivera patienterna i deras mobilisering efter operation. Avdelningen har en god arbetsmiljö i en positiv anda med fokus på patientens bästa. På ortoped/kirurgen är vi måna om varandra och noga med teamkänslan. I nuvarande organisation är avdelningen stängd under 8-10 veckor/år. Då arbetar man på ortopedavdelning 37 BLS Karlskrona. Rotationstjänstgöring gäller.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Du som söker ska ha ett genuint intresse för att arbeta på en opererande avdelning för planerad vård. Du ska vara stresstålig och kunna ha många "bollar i luften" samtidigt samt ha förmåga att organisera och planera väl. Enskilda ansvarsområden ingår i tjänsten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.

Upplysningar

 • Benita Kronberg
  Vårdförbundet
  0454-732451
 • Catarina Fast
  Avdelningschef Ortoped/Kirurgisk Vårdavdelning
  0454-73 24 49

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-04-02.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24