Distriktssköterska till Olofströms vårdcentral

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Olofströms vårdcentral har cirka 6000 listade patienter ingår i Hälsoval. Här arbetar cirka 20 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Vi har också seniormottagning i angränsande lokaler samt en distriktssköterskemottagning i Kyrkhult. Vi har specialistsköterskemottagningar inom diabetes, astma/Kol/rökavvänjning och barnhälsovård och det är först och främst till dessa områden som vi söker kompetens.
Vårdcentralen är miljöcertifierad.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Antal platser: 5

Arbetsuppgifter

Brinner du för framtidens sjukvård inom primärvård? Då är du varmt välkommen att bli en medarbetare i vårt härliga gäng och vara med i satsningen att skapa en fantastisk vårdcentral i Olofström.
Just nu söker vi flera medarbetare som vill arbeta på vår vårdcentral. Där möter du allt från små barn till våra äldre medborgare. Här förekommer arbetsuppgifter som mottagningsarbete, medicinska bedömningar, telefonrådgivning, omläggningar, triagering med mera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktsköterska, meriterade är vidareutbildning inom diabetes, barnhälsovård eller astma/Kol. Du har genuint intresse för att hjälpa människor och arbetar alltid med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga, initiativförmåga och är stresstålig. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Upplysningar

 • Morgan Bengtsson
  Avdelningschef
  0454-73 31 63
  0734-47 16 60
 • Agneta Sjöstrand
  Verksamhetschef
  0456-73 11 80
  0734-47 15 90
 • Vårdförbundet

  0771-420 420

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-04-02.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24