Sjuksköterska till Medicinmottagningen, Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Medicinkliniken ger Blekinges invånare tillgång till specialiserad vård inom det invärtesmedicinska området och bedriver verksamhet både i Karlshamn och Karlskrona.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en sjuksköterska till medicinmottagning i Karlshamn. Du kommer att arbeta mycket administrativt med hantering av remisser för sektioner som till exempel hematologi, neurologi, endokrinologi och thorax. Tjänsten innehåller även telefonrådgivning i form av callback någon/några dagar i veckan. Arbetsuppgifterna innebär mycket självständigt arbete och stort egenansvar.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet. Det är positivt om du har erfarenhet av mottagningsarbete och datasystemet System Cross. Att du har dator- och telefonvana är en nödvändighet.
Som person är du självgående, noggrann, trygg och har en god samarbetsförmåga. Viktiga egenskaper för tjänsten är också flexibilitet och att du är serviceinriktad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Ulla-Britt Svensson
  Avdelningschef
  0454-73 20 22
 • Christina Olsson
  Vårdförbundet
  0454-73 32 46

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-17.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24