Leg. BMA eller Leg. Röntgensjuksköterska till Kliniskt fysiologiska kliniken i Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Kliniskt fysiologiska avdelningen på sjukhuset i Karlskrona, har en bred verksamhet med bl a nuklearmedicin, neurofysiologi (eeg, emg), ultraljud hjärta, ultraljud kärl, vilo- och arbetsekg, esofagusmätningar, cystometri, perifer cirkulation, pacemakercontroller. På kliniken finns idag tre specialist BMA tjänster, vilket till stora delar förändrat de berörda sektionernas arbete, bland annat genom utökat teamarbete, såväl inom den egna kliniken, som tillsammans med andra specialiteter.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Landstinget Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Tillträde efter överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter blir i nuklearsektionen med vår nya gammakamera/spectCT. Arbetet sker i nära samverkan med övriga medarbetare i teamet och vi har nyligen renoverat våra lokaler som därmed bättre anpassats till vår verksamhet. Vi har ett mycket varierande och omväxlande arbete och du kommer i din profession att möta såväl barn som vuxna.
Vi ser positivt på kompetensutveckling och möjlighet finns till vidareutveckling som sektionsledare alternativt specialist BMA.

Kvalifikationer

Legitimerad biomedicinsk analytiker, gärna med inriktning på klinisk fysiologi, alternativ har du en legitimation som röntgensjuksköterska. Erfarenhet av arbete med gammakamera/spectCT är meriterande och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Susanne Lundgren
  Avdelningschef
  0455-73 60 86
  E-post: Susanne Lundgren
 • Jenny Löfgren
  Legitimerad Biomedicinsk analytiker
  0455-73 60 94
  E-post: Jenny Löfgren

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-31.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2014-01-13 16:50:24