Webb-tv

Landstingsfullmäktiges sammanträden som sker i Landstingssalen filmas och direktsänds på www.ltblekinge.se. Det går också att se alla möten (från och med 20 oktober 2014) i efterhand.

Att direktsända landstingsfullmäktiges sammanträden på webben är ett sätt att öka öppenheten och insynen i Landstinget Blekinge och ger fler möjlighet att följa Landstingsfullmäktiges sammanträden utan att vara på plats.

Fullmäktiges sammanträden i Landstingssalen kan både ses direkt och i efterhand. Som tittare kan du följa med i ärendelistan och få namn på de som talar. Det går även att se talarnas bildspel.

Du kommer till sändningarna via länkarna på den här sidan. Klickar du på en länk innan sändningen har börjat får du ett meddelande om att du är tidigt ute och information om när sändningen börjar.

Under mötets gång kan du bara titta på det som händer i realtid. Du kan alltså inte backa tillbaks i mötet. Så fort sändningen är stoppad kan du titta på sändningen från början och även hoppa direkt till olika delar i sändningen genom att välja vad du vill se från ärendelistan.

Här hittar du de datum landstingsfullmäktige sammanträder 2017.

Senast uppdaterad 2018-07-09 10:31:32 av Malin Bodenholm