Blekingesjukhuset

Sjukhuset i Blekinge heter Blekingesjukhuset. Verksamheten bedrivs både i Karlshamn och Karlskrona. På 1177 Vårdguidens webbplats, 1177.se, hittar du information om Blekingesjukhusets mottagningar och avdelningar.

Blekingesjukhuset ger vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Du kan läsa mer om Blekingesjukhuset på 1177.se. Här hittar du också mer information om sjukhuset i Karlshamn och i Karlskrona.

Hitta till våra mottagningar

Du hittar kontaktuppgifter till Blekingesjukhusets mottagningar under fliken Hitta vård i Blekinge på 1177.se. Där kan du även läsa beskrivningar om mottagningarna, se länkar till e-tjänster med mera.

Kartor

Längst ner på den här sidan finns även informationskartor i PDF-format över Blekingesjukhuset i Karlshamn och Karlskrona att spara ner och skriva ut.

Senast uppdaterad 2018-03-19 11:41:47 av Emma Karlsson

Att söka vård

Du kan alltid nå landstingets verksamheter genom vår växel, 0455‑73 10 00.

Ring 112 vid olycksfall som trafikolyckor eller allvarliga akuta sjukdomar, till exempel vid tecken på stroke eller hjärtinfarkt, stora blödningar, akuta andningssvårigheter eller benbrott.

Blekingesjukhusets organisation

Undrar du hur Blekingesjukhuset styrs? Se våra sidor om landstingets organisation.