Nytt nummer av Topp till tå firas med cykelsadelskydd

2014-06-11

På torsdag, den 12 juni, kommer ett nytt nummer av Landstinget Blekinges hälsotidning Topp till tå. Om du cyklar på torsdag och parkerar i centrum i någon av länets städer kan det hända att du får ett av våra snygga Topp till tå-sadelskydd.

Topp till tås redaktör och annan personal vid landstingets kommunikationsenhet kommer nämligen att åka runt till alla städer under dagen och sätta sadelskydd på cyklar parkerade i centrala delar av städerna.

- Det är en liten gest till några av alla som väljer cykel som färdmedel och därmed gynnar både den egna hälsan och miljön, säger Jens Lindell, redaktör för Topp till tå.

Att väderprognosen hittills inte tyder på nederbörd på torsdag bekymrar inte Jens Lindell.

- Spara sadelskyddet till en regnig dag, så slipper du bli blöt om baken, säger Jens som samtidigt vill tipsa om läsningen i tidningen Topp till tå, som på torsdag kommer med posten hem till alla som bor i Blekinge.

Där får du bland annat tips om hur du dricker rätt i sommarvärmen, hur du tar hand om en stukad fot och hur du undviker att bli magsjuk av picknickmaten. Du får träffa Rosa Rutor, föreningen för kvinnor med bröstcancer, och sist men inte minst tar Topp till tå tempen på hur det är att leva som homo-, bi- eller transsexuell i Blekinge. Detta med anledning av att Karlskrona nyligen haft sin första pridefestival.

Vill du läsa Topp till tå redan nu? Det går bra. Tidningen finns som pdf på webben.

Senast uppdaterad 2014-06-13 15:28:49 av Jens Qwarngård